streda 9. novembra 2011

DF 9.11.2011

Keďže dneska zase nebolo až tak príliš chladno, mohla som si dovoliť obliecť sukňu. Túto moju mám strašne rada, obyčajná čierna z H&M za 5 eur. K sukniam najčastejšie nosím voľné tričká, ktoré si zakašem :D (bože to je za slovo), dneska teda s čienrou potlačou a pohodlný a pomerne elegantný outfit je na svete. A vzorované pančušky mi ešte doladili celú kombináciu.
DF 9.11

6 komentárov:

  1. Tak tenhle outfit se mi hodně libí.Můj styl,moc pěkné :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj.Mým snem je vyhrát zrcadlovku,ale je moc drahá na to,aby mi jí rodiče koupily.Focení je muj koníček a tak bych tě chtěla požádat,jestli bys mi dala hlas.Stačí když klikneš na modrou ikonku dole: DAROVAT OZDOBU TOMUTO PŘÁNÍ.Děkuju moc a přeju hezký den

    http://vanocni.datart.cz/falko-kofronova-si-preje-digitalni-zrcadlovka-nikon/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Však to ja jasné, taky bych si nedala tetování jen tak. Chtěla bych toho býka, protože jsem na svoje znamení pyšná, nebo nějaký nápis možná.. no uvidím.

    Jinak k outfitu: Líbí se mi hrozně ty boty, chtěla bych takové, ale asi si musím počkat na ježíška..a ty legíny jsou taky super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten outfit musel vypadat skvěle!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ďakujem ze si sa zapojila a musím uznat ze ta posledna je neskutočná kombinácia :) ale psssssst :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hledám bezva lidi! kteří milují focení! a vědí co to znamená pravé blogové přátelství :D .. prosím mrkněte na můj blog! ;) - tohle není reklama, ale výzva pro vás, prosím zanechte alespoň názor..díky x) - itsanotherworld.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť